Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești – Ediția a XVI-a va avea loc în perioada 17 – 21 mai 2017

Un eveniment ce aduce la un loc studenții Facultății de Construcții, Facultății de Instalații și Facultății de Arhitectură și Urbanism.

Împreună dorim să oferim studenților din ciclurile de licență și masterat, mediul ideal pentru dezvoltarea profesională.

Prin această ediție a simpozionului urmărim familiarizarea studentului din domeniul ingineriei civile cu fazele incipiente ale cercetării și studiului de caz, produsul finit fiind reprezentat de articolele științifice.

Pentru a materializa și mai bine rodul muncii dumneavoastră, toate articolele acceptate vor fi publicate într-un volum cu ISSN.

De asemenea, toți autorii vor dobândi și aptitudini de prezentare și comunicare în momentul în care își vor susține public lucrările în sesiunile plenare.

Participarea la simpozion este o ocazie unică pentru dezvoltarea profesională a studenților, aprofundarea unor teme de interes în practica curentă și nu în ultimul rând pentru dezvoltarea aptitudinilor de comunicare, susținerea unui discurs în public sau diferite tehnici de prezentare.

Site-ul evenimentului este în construcție în acest moment. În scurt timp va fi gata pentru voi. www.sncss.ro

#Echipa ASCUT

Meniu