LAN PARTY ASCUT EDITION

JOCURI

LEAGUE of LEGENDS

League Of Legends (abreviat LOL) este un joc video online, free-to-play, de tip Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) dezvoltat şi comercializat de Riot Games. Jocul a fost lansat pe 27 octombrie 2009 și în prezent este disponibil atât pe Microsoft Windows, cât și pe MAC OS.

Counter Strike Go

Counter-Strike: Global Offensive ​(abreviat CS:GO) este un joc video online de tip “first-person shooter”, dezvoltat de Hidden Path Entertainment și Valve Corporation, fiind al patrulea joc din franciza Counter-Strike. Jocul a fost lansat pe 21 August 2012 pe platformele Microsoft Windows, OS X, XBOX 360 și PlayStation 3. În Septembrie 2014, acesta a fost lansat și pe platforma Linux (vești bune deci: puteți să programați și să vă jucați folosind același sistem de operare).

DOTA 2

Defense Of The Ancients 2 (abreviat DOTA2) este un joc video online, free-to-play, de tip Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) dezvoltat și comercializat de Valve Corporation. Jocul a fost lansat pe 13 iulie 2013 și este disponibil pe Microsoft Windows, OS X și Linux.

FIFA 18

FIFA18 ​este un joc de tip sport lansat de Electronic Arts și este disponibil din data de 29/9/2017.  FIFA18 va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 si XBOX ONE și promite să ofere un “control total” asupra clubului pe care îl vei prelua în modul ​carieră​.

MORTAL KOMBAT

Mortal Kombat este un joc video de tip fighting simulator dezvoltat de NetherRealm Studios și  publicat de Warner Bros, Interactive Entertainment. Al zecelea joc din seria Mortal Kombat a fost lansat în data de 14 aprilie 2015, fiind disponibil pe Microsoft Windows, PlayStation4 și XBOX ONE. De asemenea, au fost dezvoltate variante și pentru Android sau iOS.

HEARTHSTONE

Hearthstone: Heroes of Warcraft este un Collectible Card Games (CCG) online creat de către Blizzard Entertainment cu peste 40 de milioane de conturi înregistrate. Jocul a fost lansat pe 11 martie 2014 pe platformele Microsoft Windows și OS X, mai târziu devenind disponibil pe Android și iOS.

2,785

Leaders Trained

1,378

Satisfied Clients

21

Awards Won

15

Consultants

PARTENRI / SPONSORI

susține acest eveniment

ia legătura cu pasionații jocurilor pe PC

susține acest eveniment...

AICI PENTRU TINE...

Pentru orice informatii te rugăm să ne contactezi!

Meniu